Drept civil

Avocatii S.C.A. Adam & Diaconescu au dobandit o experienta practica bogata in materia dreptului funciar, a dreptului succesoral, a dreptului contractelor civile, a drepturilor reale si a raspunderii civile, fiind angajati in permanenta in astfel de pricini, litigioase sau prelitigioase.

Problemele de drept civil se manifesta la orice pas, in viata oricarei persoane fizice sau juridice.

De la angajarea raspunderii civile delictuale pentru pagubele produse clientului ca urmare a unui accident de circulatie, pana la angajarea raspunderii cocontractantului clientului pentru executarea necorespunzatoare a obligatiilor asumate, avocatii S.C.A. Adam & Diaconescu sunt implicati intr-o mare varietate de spete.

Experienta astfel acumulata este un atu exceptional in activitatea de consultanta, permitandu-ne sa anticipam dificultatile care ar putea aparea in practica si sa gasim solutiile potrivite pentru neutralizarea riscurilor. Fie ca se urmareste achizitionarea, in conditii de perfecta legalitate, a unei mari suprafete de teren sau a unui imobil, fie ca mandantul doreste, pur si simplu, sa-si faca testamentul, ascultam cu atentie doleantele clientilor nostri si le oferim forma juridica potrivita.