Drept penal

Cu o experienta extensiva dobandita mai ales in materia proceselor penale avand ca obiect infractiuni de coruptie, avocatii S.C.A. Adam & Diaconescu isi reprezinta clientii la nivelul tuturor gradelor de jurisdictie, precum si inaintea organelor de urmarire penala. Totodata, oferim consultanta specializata in domeniul preventiei penale, astfel incat clientii nostri sa aiba mereu certitudinea ca actele si faptele lor nu contravin normelor de drept penal.

In procesele penale, legatura dintre avocat si client este mult mai puternica decat in cazul altor litigii. Din acest motiv, ne achitam cu seriozitate si implicare autentica de sarcinile noastre. De-a lungul timpului, am dezvoltat practica de a dezbate, in profunzime si cu maxima atentie, alaturi de clientii nostri, succesiunea evenimentelor, in scopul identificarii tuturor elementelor relevante apararii. Tratam fiecare caz in mod egal, indiferent daca este vorba despre o infractiune de drept comun sau despre infractiuni de coruptie, de trafic ilicit de droguri s.a.

Organele de urmarire penala nu ne audiaza clientii decat in prezenta noastra, iar, acolo unde este cazul, suntem pregatiti sa preluam si sa gestionam relatia cu media, prevenind declaratiile de presa susceptibile de a influenta in sens negativ pozitia clientului in cadrul procesului penal.

Fiecare faza procesuala este tratata prin prisma strategiei globale convenite cu clientul la inceputul procesului, astfel incat parcursul acestuia sa devina cat mai previzibil.